Algemeen

Horrorfilm 'Malignant' van James Wan krijgt eindelijk datum én poster

James Wan heeft dit jaar zelfs twee films.

door Bram de Groot om 14:40 in Algemeen
Regisseur James Wan is een grote naam in de horrorwereld. Zo was hij verantwoordelijk voor de start van de reeksen Saw, Insidious en The Conjuring. Dit jaar krijgen we een compleet nieuwe horrorfilm van de filmmaker te zien.

Uiteraard maakte Wan ook films als Fast & Furious 7 en Aquaman, maar dit jaar verschijnt van hem Malignant die eigenlijk al in maart 2020 moest verschijnen. Nu heeft Warner Bros. een nieuwe datum onthuld, inclusief een soort van poster.

Malignant in september in de bioscoop en op HBO Max
Via zijn Instagram-account onthulde Wan dat Malignant op 10 september verschijnt, in ieder geval de States in de bioscoop en op HBO Max. Wie weet beschikken we op dat moment in Nederland ook al over deze nieuwe streamingdienst.

In zijn bericht schreef Wan het volgende over zijn "kleine" horrorfilm: "Ik weet niet eens hoe ik deze moet omschrijven. Ik wilde iets origineels en genre-buigend doen. Anders dan mijn andere werk, maar dan nog steeds in de geest van de horrorthrillers waarmee ik ben opgegroeid. Er komt meer aan."

Wan liet onder meer de regie van The Conjuring: The Devil Made Me Do It schieten voor deze film. Wel is hij producent bij The Conjuring 3. Deze verschijnt op een dezelfde wijze op 4 juni 2021. Hieronder de tweet en de soort van teaser-art/poster.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jamal M

Avatar

Een goede regisseur, genoten van z’n horror films. Ik kijk uit naar Conjuring 3.

Fluffer

Avatar

Een soort gestyleerde slasher dus zou je denken.

NieuwsFilm

meest populair