Huwelijk Elliot Page en Emma Portner voorbij

Huwelijk Elliot Page en Emma Portner voorbij

Het liep al een tijdje minder lekker tussen de twee.

Acteur Elliot Page, o.a. bekend van Juno en Inception, kwam nog niet zo heel lang geleden uit de kast als transgender. Nu komt de acteur opnieuw in het nieuws, nu dat hij heeft laten weten een punt te zetten achter zijn huwelijk met choreografe Emma Portner.

De 33-jarige Page en de 26-jarige Portner besloten afgelopen zomer al een pauze in te lassen, aangezien het wat minder lekker liep. Ze wisten hun relatie echter niet terug op de rails te krijgen. Het koppel liet nu dan ook weten definitief uit elkaar te gaan.

Statement
Het koppel kwam met de volgende verklaring: ''Na veel overleg hebben we de moeilijke beslissing genomen om na onze breuk van afgelopen zomer de scheiding in te zetten. We hebben veel respect voor elkaar en blijven goede vrienden''.

De twee startten in 2017 een relatie en trouwden in 2018. De aankondiging van de scheiding komt twee maanden nadat Elliot Page uit de kast kwam als een transgender persoon. Portner liet destijds nog weten hem volledig te steunen bij zijn beslissing.

Druk bezig
Page zit ondanks al deze veranderingen in zijn leven niet stil. Zo heeft hij maar liefst getekend voor vier nieuwe projecten, waaronder de serie Ark en de film Robodog.

NieuwsFilm

meest populair