Je raadt nooit wat een van meest uitdagende rollen van Ryan 'Deadpool' Reynolds was

Je raadt nooit wat een van meest uitdagende rollen van Ryan 'Deadpool' Reynolds was

Een combinatie van The A-Team en een kinderserie bleek niet het makkelijkste project voor Reynolds te zijn.

In 2010 was Ryan Reynolds nog niet de megaster die hij vandaag de dag wel is. Films als The Green Lantern en Deadpool waren nog niet uitgekomen. In dat jaar speelde Reynolds echter wel een van zijn lastige rollen ooit, namelijk een kleine cameo in Sesamstraat.

The A Team
We weten dat Reynolds niet bang is om zichzelf voor paal te zetten en het feit dat hij een klein rolletje in een kinderserie speelde, is niet heel gek. Zelfs niet dat hij verkleed ging als een grote letter A om samen met onder andere Elmo een "A Team" te formeren.



"The A Team" uit Sesamstraat is er voor iedereen die zich boos of gefrustreerd voelt (zou misschien anno 2021 wel fijn zijn eigenlijk). De naam is natuurlijk een referentie naar de televisieserie The A Team uit de jaren 80.

"Het gat was zó strak"
Op Twitter denkt Reynolds in 2021 terug aan zijn rolletje in de kinderserie. Het bleek een van de meest uitdagende rollen voor hem te zijn, omdat het gat (de "A-hole") zó strak was om z'n gezicht, dat zingen écht heel moeilijk was. Omdat echter ontelbaar kinderen op hem rekenden over het hele land, heeft hij gewoon doorgezet. Wat een held!



Sinds 2010 heeft Reynolds genoeg nieuwe uitdagende projecten gedaan, maar het feit dat de herinneringen van Sesamstraat zo helder voor de acteur zijn, wil wel wat zeggen. Misschien komt zijn nieuwe film The Hitman's Wife's Bodyguard die dit jaar zal uitkomen wel in hetzelfde rijtje als Sesamstraat te staan.

NieuwsFilm

meest populair