Draait Disney 180 graden? Terugkeer Johnny Depp als Jack Sparrow wordt ineens "overwogen"

Draait Disney 180 graden? Terugkeer Johnny Depp als Jack Sparrow wordt ineens "overwogen"

De vele petities lijken toch hun vruchten af te gaan werpen...

Dit is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Disney Studio's lijkt toch ergens gevoelig voor de druk van social media, want een nieuw gerucht is opgedoken waarin wordt beweerd dat er stiekem weer serieus wordt gekeken naar een mogelijk (bescheiden) aandeel voor de gevallen Johnny Depp in Pirates Of The Caribbean 6.

Volgens inside rapporten van EXPRESS zijn onlangs in hogere kringen bij het 'huis van de muis' de woorden Johnny Depp en Pirates Of The Caribbean in één adem gevallen, terwijl ze daarvoor nog voorgoed van elkaar gescheiden waren en de acteur op de zwarte lijst was beland.

Maar inmiddels lijken de talloze online petities (waaronder de bekendste op Change.org met bijna 450.000 handtekeningen) van boze fans te werken. Wat ook helpt, is het feit dat vaste producent Jerry Bruckheimer altijd al trachtte om Depp bij de miljardenfranchise te houden.

Uitzwaaien
Mocht dit gerucht waarheid zijn, is de vraag alleen wat men nu van plan is en dan hoeven we waarschijnlijk niet meer dan een korte cameo te verwachten. In ieder geval kan de geliefde Jack Sparrow dan wel in volle glorie zijn definitieve afscheid krijgen om de fakkel over te dragen.

Zo is het al zeker dat er een geheel nieuwe film in de reeks komt met Margot Robbie in de hoofdrol en een gloednieuwe cast. Een post-credit-scene in Salazar's Revenge (2017) hintte juist weer op de voortzetting van het verhaal tussen Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightly) die opnieuw opgejaagd worden door Davy Jones.

Of misschien wordt dit allemaal onderdeel van het 10-projecten-plan dat Disney Studio's schijnt te hebben. Het wachten is op meer details.

NieuwsFilm

meest populair