Jared Leto: "Morbius en Blade gaan elkaar zeker treffen in de toekomst"

Jared Leto: "Morbius en Blade gaan elkaar zeker treffen in de toekomst"

De gedroomde crossover vampier vs jager...

De komende tijd verschijnen zowel Morbius met Jared Leto uit het Sony Universum Of Marvel Characters alsmede de MCU reboot Blade met Mahershala Ali uit de stal van Marvel Studio's.

Michael Morbius is een biochemicus die verandert in een antiheld, lijdend aan een vorm van bovenmenselijk vampirisme. Blade is uiteraard de half mens/half vampier die de bloedzuigers opjaagt en probeert uit te roeien.

Bij het promoten van zijn aankomende project The Little Things, in gesprek met James Corden tijdens The Late Late Show, gaf Leto antwoord op de vraag of 'zijn' Morbius en Ali's Blade ooit elkaars pad gaan kruisen (in de stripboeken zijn zij soms vijanden, soms bondgenoten).

Zijn antwoord was simpelweg: "Dat is een hele goede vraag en ik zie dat ooit wel gebeuren. Dat gaat ergens wel gebeuren, ja". Spannend dus!

Meer crossovers
Sowieso lijkt Morbius onderdeel te zijn van een veel uitgebreider verhaal. De trailer gaf al een hint naar Spiderman: Homecoming (2017) met diverse posters van de webslingeraar en de verschijning van Michael Keatons Vulture en het wachten is nu op de link met Tom Hardy's Venom.

NieuwsFilm

meest populair