Jim Bakkum krijgt een opmerkelijk en vrij smerig verzoek op Instagram

Jim Bakkum krijgt een opmerkelijk en vrij smerig verzoek op Instagram

Zou de acteur een nieuw carrièrepad op het oog te hebben?

Dat Jim Bakkum veel fans zou krijgen na zijn rol als strippende bouwvakker in Onze Jongens en het vervolg Onze Jongens in Miami, wist de acteur waarschijnlijk wel. Toch keek zelfs hij op van een verzoek dat hij op Instagram kreeg.

Makkelijk geld verdienen
Op het social media platform vroeg iemand aan Bakkum of hij een gedragen onderbroek wilde verkopen. Menig beroemdheid zou een bericht als dat gewoon negeren, maar niet Jim Bakkum (hij verveelt zich misschien ook kapot in deze lockdwon...). Hij post het gesprek met de 'fan' op zijn Instagram:



Het sarcasme spat van het scherm af en het is niet moeilijk om een lachende Bakkum voor te stellen, terwijl hij met deze "geïnteresseerde" fan communiceert. Onder het gesprek suggereert hij zelfs dat het misschien handeltje kan gaan worden. Het is in ieder geval héél makkelijk geld verdienen voor hem.

Koning van romantische komedies
Bakkum heeft natuurlijk een grote groep fans verzameld vanwege de Onze Jongens- films, maar ook schitterde hij de afgelopen jaren in romantische komedies als Casanova's, Zwaar Verliefd! en het vervolg Zwaar verliefd! 2. Het is eigenlijk gewoonweg moeilijk om een romantische komedie uit Nederland voor te stellen zonder Jim Bakkum.

En ook in 2021 zal er een titel toegevoegd worden aan het bovenstaande rijtje. In Just Say Yes speelt Bakkum naast onder andere Yolanthe Cabau van Kasbergen en Kim-Lian van der Meij. We zijn benieuwd naar alle nieuwe unieke verzoeken die Jim hierdoor zal krijgen.

NieuwsFilm

meest populair