'Mission: Impossible'-ster Tom Cruise compleet onmogelijk om mee te werken

'Mission: Impossible'-ster Tom Cruise compleet onmogelijk om mee te werken

Sommige crewleden zeggen dat het echt helemaal niets meer is.

Werken met acteur Tom Cruise schijnt praktisch onmogelijk geworden te zijn. De acteur doet er zo'n beetje alles aan om de opnames van Mission: Impossible 7 af te ronden, pandemie of geen pandemie.

Dat leidde al tot een uitbarsting op de set toen een aantal castleden zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Het zorgde ervoor dat vijf mensen uiteindelijk hun ontslag indienden. En nu stellen meer crewleden dat ze het niet te doen vinden om met Cruise samen te werken.

De laatste loodjes
De opnames van de film bevinden zich op dit moment in de Verenigde Arabische Emiraten. "De hoop was dat de crew daardoor wat meer vrijheid zou hebben om echt vooruitgang te kunnen boeken", aldus een anonieme insider tegen The Sun.

Maar: "daarvoor moest een hoge prijs betaald worden toen het Verenigd Koninkrijk zijn grenzen sloot. Veel mensen van de productiecrew, vooral de juniorleden die niet zo'n hoog salaris krijgen, willen nu gewoon naar huis gaan." Het moraal op de set zou daardoor laag zijn.

"Tom is echter helemaal geobsedeerd met de afronding van de opnames. Niets zal hem ervan weerhouden dat doel te bereiken; hij is echt vastbesloten. Het is indrukwekkend, maar ook een nachtmerrie."

NieuwsFilm

meest populair