Gruwelijke afbeeldingen 'Wrong Turn 7' beloven precies wat je verwacht

Gruwelijke afbeeldingen 'Wrong Turn 7' beloven precies wat je verwacht

Niet voor de tere zieltjes...

Binnenkort verschijnt Wrong Turn: The Foundation of gewoon simpelweg Wrong Turn 7 waarin een trektocht een groep vrienden naar het land van een inclusieve samenleving brengt. Ze ontdekken daar al snel dat ze onder een andere rechtsstaat vallen en misschien toch niet de slachtoffers zijn die ze dachten dat ze waren...

Via BLOODY DISGUSTING krijgen we een exclusieve blik op de gruwel met een aantal grove foto's. De R-rating lijkt helemaal terecht, want sommige personages zijn doordrenkt met bloed en vechten tegen een onzichtbare dreiging, terwijl de anderen behoorlijk dood zijn met een half missend gezicht of een schedel verpletterd tussen 2 boomstammen(?).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Liters bloed
Het is fijn dat we nog steeds kunnen vertrouwen op oude vertrouwde horrorfilms. De afgelopen 10 jaar heeft het genre diverse veranderingen ondergaan door de veranderende wereld om ons heen. Tegenwoordig deinst men zelfs terug voor het vele gore dat vroeger zo populair was.

Het lijkt erop dat Wrong Turn 7 dat recht probeert te zetten. Dat moet ook haast wel, want tevens de voorgangers waren verschrikkelijk bloederig, dus het zou raar zijn als de makers zich opeens in gaan houden.

De release is eind deze maand op Video-On-Demand en de bekendste castnaam tussen het slachtvee de jongeren is die van acteur Matthew Modine (Full Metal Jacket, Stranger Things, The Dark Knight Rises).

NieuwsFilm

meest populair