Wisselt John Krasinski (The Office) zijn vrouw in voor een bekende acteur?

Wisselt John Krasinski (The Office) zijn vrouw in voor een bekende acteur?

Krasinski geeft 'SNL'-acteur Pete Davidson een gepassioneerde kus

Eigenlijk zouden we in 2020 het langverwachte vervolg op A Quiet Place krijgen, maar vanwege de huidige omstandigheden, laat A Quiet Place Part II toch nog even op zich wachten. Regisseur en acteur van de beide films John Krasinski houdt zich echter nu al wel bezig met het promoten van de film. Zo ook een bezoekje aan de sketch show Saturday Night Live, waar hij het wel heel goed kon vinden met acteur Pete Davidson.

Kiss Pam!
Bij Saturday Night Live (afgekort SNL) houdt elke gastheer- of vrouw een openingsmonoloog en John Krasinski moest tijdens zijn monoloog natuurlijk zijn iconische rol als Jim Halpert in The Office wel even benoemen. In The Office werkt zijn personage in een kantoor en is hij negen seizoenen lang smoorverliefd op zijn collega Pam Beesly.

Bij de openingsmonoloog bleek er wat 'verwarring' te ontstaan, waarbij de castleden, voor de grap, dachten dat Pete Davidson Pam was. En dan zit er natuurlijk maar één ding op voor Krasinski: zijn 'televisievrouw', in de vorm van Pete Davidson, een gepassioneerde zoen geven (met andere woorden: Kiss Pam!).



Je zou je kunnen afvragen wat zijn vrouw Emily Blunt daarvan zou denken, maar een acteurskoppel is het waarschijnlijk wel gewend om elkaar zoenend met andere mensen te zien.

A Quiet Place 2
John Krasinski ontving in 2018 veel lovende kritieken vanwege A Quiet Place en iedereen kan niet wachten op het vervolg. Helaas zal die pas vanaf 9 september 2021 in Nederlandse bioscopen te zien zijn. Het blijft dus gewoon nog eventjes wachten.

In het vervolg zal de acteur niet een prominente rol spelen, maar iedereen die graag wel Krasinski in een hoofdrol ziet spelen in een project kan opgelucht ademhalen. Het derde seizoen van de actieserie Jack Ryan, waarin Krasinski het titelpersonage speelt, zal in 2021 op Amazon Prime verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair