Brengt 'Thor: Love and Thunder' deze oude bekende terug?

Brengt 'Thor: Love and Thunder' deze oude bekende terug?

Of is er geen rol voor Kat Dennings?

Kat Dennings is met de serie WandaVision eindelijk terug in het Marvel Cinematic Universe. Ze debuteerde in 2011 in Thor, waarin ze de rol van Darcy Lewis speelde.

Darcy konden we verder nog maar een andere keer zien, namelijk in Thor: The Dark World (2013). Maar acht jaar later is Darcy terug, en sterker dan ooit. Maar de vraag is natuurlijk of ze ook een rol krijgt in Thor: Love and Thunder. Het antwoord op die vraag is vooralsnog: nee.

Geen rol
Dennings sprak met de site ComicBook over haar debuut in de serie WandaVision op Disney+. Men vroeg haar ook naar een rol in Thor: Love and Thunder, waar ze een duidelijk antwoord op had.

"Ik weet het niet. Ik weet het nog steeds niet," aldus Dennings. "Weet je, natuurlijk zeg ik altijd ja op alles wat Marvel maar van mij vraagt."

De kans dat we haar gaan zien in de vierde solofilm voor Thor is vooral klein, omdat het een intergalactisch avontuur is. Zo krijgen we een buitenaardse schurk genaamd Gorr the God Butcher te zien. Maar in de film is ook een rol weggelegd voor Jane Foster, dus wie weet is er wel een klein rolletje voor Dennings.

NieuwsFilm

meest populair