Een vervolg op 'Superbad' zou om vrouwelijke personages moet draaien

Aldus de acteur die in het eerste deel als McLovin te zien was.

In 2007 was Superbad een groot succes en sindsdien heeft de film nog niet aan populariteit moeten inleveren. Dat blijkt uit het feit dat er vragen blijven rondgaan betreffende een eventueel vervolg. Vragen waar nu een van de acteurs ook weer op ingaat.

De persoon in kwestie is Christopher Mintz-Plasse, wiens rol als McLovin in de komedie zijn doorbraak betekende. Hij stelt voorop dat hij denkt dat we voorlopig niet hoeven te hopen op een vervolg, daar men er naar zijn weten niet mee bezig is. Althans, niet de originele makers.

"De mensen die ik gesproken heb die aan de eerste film werkten, willen er liever met de vingers vanaf blijven. Een tegenvallend vervolg kan de eerste film immers ook ietwat verpesten. Als er al een vervolg zou komen, zou een versie met vrouwen met zekerheid de beste optie zijn", aldus de acteur in een interview.

Female reboots
Om een franchise nieuw leven in te blazen door vrouwen te gebruiken is de laatste jaren natuurlijk niets nieuws. Bij Ghostbusters was dit geen groot succes, maar Ocean's 8 deed het ook niet heel bijzonder. Het concept blijkt nog vooralsnog dus nog niet zo omarmd te worden.

Maar het blijft erop lijken dat de film voorlopig geen vervolg gaat krijgen, in welke vorm dan ook. Scenarist Seth Rogen liet eerder al weten er niets in te zien om een vervolg hierop te maken. In Hollywood weet je het echter nooit met zekerheid natuurlijk, allicht verschijnt er daadwerkelijk een vrouwenversie van de film..

NieuwsFilm

meest populair