In 'The Suicide Squad' gaat Task Force X op een R-rated vakantie

In 'The Suicide Squad' gaat Task Force X op een R-rated vakantie

Nieuwe synopsis onthult wat we in hoofdlijnen krijgen te zien.

Nadat de Suicide Squad-boeven het in 2016 opnamen tegen de slechterik Enchantress, heeft het team in The Suicide Squad een andere missie voor hen in petto.

Een nieuwe officiële synopsis onthult namelijk dat het team - in een andere opstelling - op een soort van R-rated zelfmoord-vakantie gaat naar een eiland waarop een bepaalde vijand en zijn handlangers zich schuil houden. De synopsis:


"Welkom in de hel - ook bekend als Bell Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de 'US of A'. Waar de ergste superschurken worden vastgehouden en waar ze er alles aan doen om eruit te komen - sluit je zelfs aan bij de supergeheime, super-duistere Task Force X.

De 'do-or-die'-opdracht van vandaag? Verzamel een groep van schurken, waaronder Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en een ieders favoriete psycho, Harley Quinn. Bewapen ze vervolgens hevig en laat ze (letterlijk) landen op het afgelegen, door de vijand doordrenkte eiland Corto Maltese."

Nieuwe trailer
De trailer zou nog wel even op zich kunnen laten wachten en dat is niet vreemd. De komende weken zal Warner Bros. zich gaan focussen op Zack Snyder's Justice League die in maart verschijnt.

Het R-rated The Suicide Squad van James Gunn (Guardians of the Galaxy) staat gepland voor 5 augustus en verschijnt in ieder geval op het witte doek en in de States ook op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair