Een 'Twins'-vervolg is nog altijd mogelijk

Een 'Twins'-vervolg is nog altijd mogelijk

Danny DeVito vertelt dat het script verder ontwikkeld wordt.

Hoewel we al jaren geen update meer hebben gekregen is het vervolg op Twins nog altijd springlevend. Dat vertelt hoofdrolspeler Danny DeVito.

Het origineel stamt alweer uit 1988. Over een vervolg wordt al jaren gesproken en in 2012 kwam het zelfs tot een officiële aankondiging. Daarna bleef het echter vrij stil.

Tegenpolen
Maar er wordt nog altijd aan het script gewerkt, aldus DeVito: "Ja, we zijn er mee bezig. Ik weet dat het al lang duurt, maar we ontwikkelen op dit moment het script. Het gaat gebeuren... hopelijk."

Het origineel draait om de fysieke tegenpolen Danny DeVito en Arnold Schwarzenegger die erachter komen dat ze een tweeling zijn. De naïeve spierbundel Vincent besluit Julius op te zoeken, maar deze oplichter probeert er vooral zelf beter van te worden.

Nóg een broer
Het was de eerste keer dat de spierbundel in een komische film te zien was. Dat bleek wonderwel te werken en de chemie met DeVito was onmiskenbaar.

Het vervolg zou volgens de geruchten Triplets heten. Hierin zouden de twee ontdekken dat er nóg een broer was. Deze zou gespeeld moeten worden door niemand minder dan Eddie Murphy.

NieuwsFilm

meest populair