Hilarische deepfake: Stallone en Schwarzenegger als 'Dumb & Dumber'

Hilarische deepfake: Stallone en Schwarzenegger als 'Dumb & Dumber'

De één wat meer geslaagd dan de ander...

En weer even een berichtje ter vermaak, maar voor ons leuk genoeg om aan jullie te vermelden. We hebben het hier over een rage die de laatste tijd rap aan populariteit wint, de deepfake-technologie.

En wederom waren spierbundels Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone aan de beurt, ditmaal als duo om de alter-ego's van Jim Carrey en Jeff Daniels te vervangen in de kaskraker Dumb & Dumber uit 1994.

Geniet hieronder van hoe 'Sly' en 'Ahnuld' eruit zien als Lloyd en Harry, waarbij naar onze mening Schwarzenegger er beter uitziet dan Stallone:


Stemmen klinken nog wel hetzelfde
We zien onder andere bekende fragmenten voorbijkomen van het gala, het sneeuwballengevecht met Mary (Lauren Holly), de eindscène met de bus vol bikinibabes en wat losse shots tussendoor.

Eerder al hadden we de twee eiken als Step Brothers, Stallone als de Terminator en diezelfde Stallone als Macaulay Culkin in Home Stallone (oftewel Home Alone). Hoelang gaat het nog duren voordat je met 1 druk op de knop ook stemmen in een handomdraai kan veranderen?

NieuwsFilm

meest populair