54-jarige Halle Berry praat over een aantal pikante onderwerpen op Instagram

54-jarige Halle Berry praat over een aantal pikante onderwerpen op Instagram

We horen de actrice over o.a dronkenschap, arrestaties en XTC.

In 2020 is Halle Berry flink uit haar comfort zone gestapt. Ze heeft haar eerste film geregisseerd, genaamd Bruised, die over een vrouwelijke MMA vechter gaat. Berry speelt zelf de hoofdrol in deze film. In een interview in 2021 op Instagram gaat de actrice vrolijk door met ons te verrassen door heel wat pikante nieuwtjes te delen in een interview met haar vriendin en stylist Lindsay Flores.

Dronken avonturen
De vriendinnen praten over hun ervaringen met elkaars dronken uitspattingen. Flores bekent hierbij dat zij Berry toch eigenlijk best vaak dronken heeft zien overgeven. En het bijzondere is dat de 54-jarige actrice niet eens zo veel alcohol nodig heeft om straalbezopen te worden. Kijk hieronder het interview:



Niet één onderwerp is taboe voor de dames. Van het xtc-gebruik van Flores tot het feit dat Berry eerder opgepakt zou worden door de politie, omdat zij 'veel plezier maakt'. Het interview komt uit een reeks genaamd "Bad & Booshy" gemaakt door de twee vriendinnen, waarin ze spannende vragen van fans beantwoorden.

Bad & Booshy
Berry en Flores kennen geen schaamte en gaan er volledig in. In een andere editie van "Bad & Booshy" vertellen de twee vrouwen over hun eerste orgasme en seksstandjes die bij hen passen.



Voor iedereen die deze korte filmpjes niet lang genoeg vindt en die graag Berry in een serieuze film ziet spelen: maak je geen zorgen. De actrice heeft de opnames van een actiefilm genaamd Moonfall met o.a. Patrick Wilson achter de rug. Moonfall gaat over de bemanning van een ruimteschip die op de maan terechtkomt na een collisie met een asteroïde.

NieuwsFilm

meest populair