Was er grote studiobemoeienis met 'The Suicide Squad'?

Was er grote studiobemoeienis met 'The Suicide Squad'?

James Gunn zegt dat de film al helemaal af is.

DC-fans kunnen dit jaar uitkijken naar het debuut van The Suicide Squad, een nieuwe film over het superheldenteam van James Gunn.

Ditmaal geen vervolg, maar een reboot. Maar dan wel een reboot met een deel van de oorspronkelijke cast weer in dezelfde rollen als voorheen. Vandaag laat James Gunn weten dat de film helemaal af is.

Geen bemoeienis
Extra mooi aan het bericht van James Gunn is dat hij zegt dat hij "elke keuze" gemaakt heeft. "Ze hebben zich er geen enkel moment mee bemoeid", schrijft hij verder over de bemoeienis vanuit Warner Bros. Wel waren er "een paar opmerkingen", maar mocht hij zelf weten wat hij daarmee deed.

Dat klinkt dus heel positief:



The Suicide Squad begint weer vanuit Bell Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Daar zitten de ergste criminelen gevangen, en doen zij er alles aan om vrij te komen. Dat betekent in dit geval dat ze zich bij het supergeheime Task Force X moeten voegen.

Een groep misdadigers, waaronder Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en ieders favoriete psycho, Harley Quinn, wordt gedropt op het eiland Corto Maltese, dat helemaal vol vijanden zit.

NieuwsFilm

meest populair