Regisseurs Adil en Bilall geven een 'Bad Boys 4'-update

Regisseurs Adil en Bilall geven een 'Bad Boys 4'-update

De film gaat er hopelijk sneller komen dan zijn voorganger.

Na het succes van Bad Boys For Life mag het geen verrassing zijn dat er aan een vervolg wordt gewerkt. De regisseurs geven een update over de vorderingen.

Het succesverhaal van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah is dus nog lang niet voorbij. Na de prestaties van Black en Patser vertrokken ze vol goede moed naar Hollywood.

Feedback
Daar mochten ze aan de slag met het langverwachte Bad Boys For Life. De verwachtingen waren na al die jaren niet al te hoog, maar het eindresultaat was een grote hit. Niet heel gek dus, dat Sony een vervolg wil maken.

En die sequel begint langzaam vorm te krijgen. De heren hebben inmiddels een eerste versie van het scenario onder ogen gekregen. Zij mogen daar hun feedback op geven, evenals producent Jerry Bruckheimer en hoofdrolspeler Will Smith.

Emotionele lijn
"Sony wil asap die film inblikken", aldus Adil. "Maar er is nog veel werk aan het script. Als we het zo zouden verfilmen, zijn dat gelijk twee films. Het moet dus nog gereduceerd worden."

"Maar het verhaal ziet er wel al supercool uit! Dezelfde humor als Bad Boys For Life, dezelfde actie en drama. En nu proberen we ook nog dieper te gaan in de emotionele lijn."

NieuwsFilm

meest populair