Algemeen

Verklapt spot 'Fast & Furious 9' de terugkeer van vergeten 'Tokyo Drift'-personage?

Fans menen een snelle glimp op te vangen...

door Arjen Rooseboom om 14:08 in Algemeen
Gisteren werd een nieuwe spot onthuld voor Fast & Furious 9. En wellicht hebben deze beelden een minuscuul verrassinkje verklapt.

Want sommige oplettende kijkers zeggen nu dat ze naast de al vele terugkerende gezichten nóg een oude bekende hebben gespot.

Waarschijnlijk denken de meesten van jullie 'nooit van gehoord', maar wie kan zich Twinkie (Bow Wow) uit Tokyo Drift (2006) nog herinneren?


Lunch
Hij was de rechterhand van Sean Boswell (Lucas Black) en goed bevriend met Han (Sung Kang). Boswells aanwezigheid werd in een eerdere trailer bevestigd en ook de herrijzenis van Han mag geen schok meer heten, dus eigenlijk is het wachten op Twinkie om het trio weer compleet te maken.

Als je goed kijkt naar het shot waarin het ensemble buiten zit te eten, zijn er een aantal aanwezigen onduidelijk, dus hij kan er ergens tussen zitten.

De franchise lijkt iedereen terug te halen voor de grande finale, dus doe Twinkie dan ook maar, want die Hulkmobiel was ergens toch wel gaaf:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kevin1994

Avatar

Velen vonden Tokyo Drift 1 van de slechtste delen, maar ik vond het echt een quilty pleasure. Dus ik ben blij met wat deel 9 gaat brengen.

Amme

Avatar

Begin van film is zo cool,Tokio drift.
Ik lach me kapot.

Sunspot

Avatar

Haha, wat een boutfilm was dat, bow wow niet per se, hoewel slecht, maar vooral die andere gast, damn, wat tenenkrommend was dat.

Sowieso shit verhaal, shit film, by far slechtste uit de reeks

NieuwsFilm

meest populair