Richtman Rumours: Armie Hammer wordt compleet vervangen in 'Death On The Nile'

Richtman Rumours: Armie Hammer wordt compleet vervangen in 'Death On The Nile'

Het overkwam eerder Kevin Spacey...

Omdat we jullie comments echt wel lezen, hierbij een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel wat betekent dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim gezogen is. Maar momenteel is elk filmnieuwtje meegenomen, dus komt die:

Het gaat momenteel van kwaad tot erger voor acteur Armie Hammer (34) sinds uitlekte dat hij er kannibalistische seksfantasieën op nahoudt.

Hoewel hij van alles nog schuldig moet worden geacht, nemen studio's geen risico. Hammer verliet Shotgun Wedding met Jennifer Lopez, zijn management en vertegenwoordigers lieten hem onlangs vallen en twee films waarin hij prominent aanwezig is, staan nu voor een dilemma.

Het gaat hier om Crisis (waarin hij schittert naast o.a. Gary Oldman) en uiteraard Kenneth Branagh's uitgestelde sequel Death On The Nile.

All The Money In The World
Van laatstgenoemde overweegt men volgens Richtman om Hammer in zijn geheel eruit te knippen en diens rol van Simon Doyle volledig opnieuw op te nemen. Aangezien de release inmiddels weer maanden is opgeschoven naar september, is de tijd er wel om dit te bewerkstelligen.

Dit overkwam in 2017 de door #metoo-schandalen gevallen Kevin Spacey. Zijn vervanger was toen de onlangs overleden Christopher Plummer.

NieuwsFilm

meest populair