Celebrity

Mega gespierde Chris Hemsworth trekt en duwt er flink op los in nieuwe workout-video

De acteur grapt op Instagram over zijn 'luie trainer' en in de video wordt duidelijk waarom hij hem zo noemt.

door FilmTotaal om 12:07 in Celebrity
Chris Hemsworth is uren per dag in de sportschool te vinden om zijn enorm gespierde lichaam te onderhouden. Op Instagram heeft de acteur een nieuwe video gedeeld van een bijzondere workout.

Te zien is hoe Hemsworth (37) zijn personal trainer Luke Zocchi op een speciale slee vooruittrekt en daarna terugduwt. Met deze ongekend zware oefening (de slee zelf weegt al de nodige kilo's) traint hij vrijwel heel zijn lichaam. Doe het hem maar eens na.

Goddelijk lichaam
Hemsworth laat weten dat deze training speciaal bedoeld is voor Thor: Love and Thunder. De opnames van die Marvel-film zijn onlangs begonnen in zijn thuisland Australië.

De laatste keer dat we de dondergod zagen in het Marvel Cinematic Universe had hij overigens nog een stevige buik, maar gezien al deze workout-video's heeft Thor in zijn vierde solofilm gewoon weer een goddelijk lichaam.


Leven zonder workouts ondenkbaar
Een leven zonder sport kan Hemsworth zich niet indenken, zo onthult hij in de aankomende editie van Men's Health Australia. "Als ik een paar dagen niet sport, gaat alles pijn doen. Om gezond en gelukkig te blijven, moet ik aan de slag blijven", aldus de spierbundel.

NieuwsFilm

meest populair