Celebrity

Halle Berry haalt uit naar internet-trollen die zeggen dat zij geen enkele man kan houden

De actrice ziet niet in waarom je bij iemand zou blijven als het niet lekker loopt.

door FilmTotaal om 17:07 in Celebrity
Halle Berry (o.a. bekend van Monster's Ball en John Wick: Chapter 3 - Parabellum is al heel wat keren getrouwd geweest. De met een Oscar bekroonde actrice mag dan wel erg populair zijn en er nog fantastisch uitzien, een internet-'trol' liet weten dat zij er nooit in slaagt een man te houden. Zij reageert zelf op het bericht.

Berry is driemaal getrouwd geweest. Haar eerste huwelijk was met de honkballer David Justice (1993-1997) en haar tweede huwelijk was met zanger Eric Benét (2001-2005). Berry heeft een dochter uit een andere relatie en een zoon uit haar derde huwelijk met acteur Olivier Martinez (2013-2016). Heel wat dus, iets wat aangekaart werd op sociale media.

Bericht
Zo plaatste een gebruiker het volgende bericht op Berry's Instagram-pagina: ''Je mag dan wel zo veel bereikt hebben, beroemd zijn en er geweldig uitzien, het lijkt erop dat je nooit een man kunt houden''. Dit schoot de 54-jarige actrice blijkbaar in het verkeerde keelgat, want kort daarna liet zij van zich horen.

''Wie zegt dat ik samen wilde blijven? Je moet gewoon je beste leven leiden. Als je dus een fout maakt, probeer je dat te corrigeren en ga je weer verder'' zegt Berry. Hier kwam weer een antwoord op: ''Zegt de vrouw die nooit een man kan houden''.

Berry reageerde ook hierop: ''Wie zegt dat ik bij de verkeerde man wil blijven? Ik in ieder geval niet''. Eind vorige maand liet de actrice al weten dat haar prioriteit bij haar zoontje ligt en hem de schadelijke sekstische gedachten af te leren.

NieuwsFilm

meest populair