Eerste echte foto's van Jared Leto's Joker in 'Zack Snyder's Justice League'!

Eerste echte foto's van Jared Leto's Joker in 'Zack Snyder's Justice League'!

Jared Leto is anders dan in Suicide Squad.

In april 2015 kregen we een verrassende eerste blik te zien op acteur Jared Leto (Dallas Buyers Club, The Thin Red Line) als The Joker voor de DC-film Suicide Squad. Nu krijgen we opnieuw een eerste blik op het personage van Leto, maar dan voor in Zack Snyder's Justice League.

Opvallend is dat dezelfde Jokers flink van elkaar verschillen. Zo heeft de nieuwe Joker helemaal geen tatoeages in zijn gezicht. Regisseur Zack Snyder zei er het volgende over:


"Ik zou zeggen dat er iets is gebeurd. Wie weet wat er is gebeurd. Ik weet niet of hij make-up draagt, ik weet niet wat er aan de hand is. Het is moeilijk om dat onder woorden te brengen."

Eerste foto van Joker uit Justice League 2.0
Een paar dagen geleden zagen we nog een teaserfoto en nu is er dus de volledige onthulling van Leto's schurk. Check het beeld hieronder.

Bekijk de afbeelding
Opvallend is dat het beeld opnieuw zwart-wit is. Zou The Snyder Cut in zwart-wit gaan verschijnen? Het zou kunnen, maar eerder werd een zwart-wit trailer ook in het kleur verspreid, dus wie weet verschijnt de film met twee versies.

Zack Snyder's Justice League staat gepland voor 18 maart. In de States verschijnt deze op HBO Max en in Nederland vermoedelijk op Ziggo Movies & Series XL. Hieronder nog een foto.



NieuwsFilm

meest populair