Richtman Rumours: Jim Carrey en Steve Carell staan open voor 'Bruce Almighty 2'

Richtman Rumours: Jim Carrey en Steve Carell staan open voor 'Bruce Almighty 2'

God heeft de beide grappenmakers wellicht nog één keertje nodig...

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

Bruce Almighty (2003) blijft een mijlpijl voor de carrières van zowel Jim Carrey als Steve Carell. Voor Carrey werd het met $485 miljoen dollar de grootste kaskraker waar hij ooit in gespeeld heeft en Carell vestigde zich hiermee definitief als de nieuwe grote comedian op het witte doek.

In 2007 keerde Carell zelfs alleen terug (Carrey niet) voor de sequel Evan Almighty die in alle opzichten het tegenovergestelde werd. Met een budget van $175 miljoen dollar nog steeds geregistreerd als één van de duurst gemaakte comedy's faalde deze spectaculair aan de box-office.

Bruce Almighty 2
De heer Richtman beweerde een tijdje geleden al dat Carrey inmiddels het idee van een vervolg over 'zijn' personage aan het pitchen was en nu schijnt ook Carell interesse te hebben om aan boord te springen.

Uiteraard zijn er zat leuke mogelijkheden te bedenken met het komische tweetal die door God (Morgan Freeman) gezamenlijk op een missie worden gestuurd. Denk alleen maar aan religieuze duo's als David en Gioliath, Jakob en Esau, Kaïn en Abel of misschien wel Jezus en Judas?

NieuwsFilm

meest populair