Alexandra Daddario toont lichaamsvormen op Insta-beelden

Alexandra Daddario toont lichaamsvormen op Insta-beelden

Ze doet een soort van silhouette challenge.

De afgelopen jaren is het allemaal wat rustiger rond actrice Alexandra Daddario. Ze was toch enkele jaren regelmatig te zien in grote films, nadat ze indruk wist te maken in een bepaalde scène in de HBO-serie True Detective.

Alexandra startte haar carrière al vroeg. Ze was in 2003 namelijk te zien in Amerikaanse soapserie All my Children van de Disney-zender ABC. Haar doorbraak beleefde ze in de film Percy Jackson & the Lightning Thief uit 2010 en de twee vervolgen.

Later dook ze op in films als Hall Pass, Texas Chainsaw 3D, San Andreas, The Choice en uiteraard Baywatch waarin ze de rol speelde van het personage Summer Quinn. Haar meest recente film heet Songbird en deze verscheen in 2020.

Silhouette challenge?
Op Instagram zien we de actrice regelmatig in badpak en bikini. Ze is namelijk graag aan het strand. Zo nu ook weer en ze lijkt een soort van 'silhouette challenge' te doen. Gewoon op "dinsdag?" aldus Alexandra.


Wil je de 34 jarige brunette Alexandra Daddario en in bikini op het stand zien? Bekijk de beelden dan nu op haar Instagram pagina.


NieuwsFilm

meest populair