5 topfilms die je met Disney+ Star kan streamen

5 topfilms die je met Disney+ Star kan streamen

23 februari komen er weer heel veel nieuwe films op Disney+.

23 februari voegt Disney+ Star toe. Dan komen er enkele honderden nieuwe films op de streamingdienst te staan. Vandaag lichten we weer vijf van de titels die je straks kan verwachten uit.

The Thin Red Line (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Terrence Malick | Cast: Kirk Acevedo, Penelope Allen, Benjamin Green, Simon Billig
Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de uitslag van de strijd om Guadalcanal van grote invloed op de Japanse strijdkrachten. Amerikaanse soldaten worden gestuurd ter aflossing van vermoeide mariniers. De uitputtende slag om een strategisch vliegveld is voor de mannen een hel op aarde. De gruwelen van de oorlog zorgen ervoor dat de eenheid groeit tot een hechte groep.

Never Let Me Go (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Romanek | Cast: Andrew Garfield, Keira Knightley, Carey Mulligan, Charlotte Rampling | Review
Op een idyllische Engelse kostschool groeien drie kinderen op zonder dat zij contact hebben, of enig idee hebben wat er zich buiten hun school afspeelt. Nadat zij de school hebben verlaten kijken zij terug op hun schooltijd met zijn duistere kanten en komen erachter dat zij gekloond zijn om hun organen te kunnen verkopen...

The Maze Runner (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Ball | Cast: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper | Review
Dylan O'Brien speelt de hoofdrol van een tiener die wakker wordt in een complex en constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.

Exodus: Gods and Kings (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Aaron Paul | Review
Mozes werd als vondeling geadopteerd door de zus van de Egyptische Farao en opgevoed als zoon van de Egyptische koninklijke familie. Nadat zijn broer Ramses lucht krijgt van zijn Joodse identiteit, moet Mozes vluchten. Hij keert terug, met het verzoek dat Egypte het volk van Israël vrijlaat. Dat gebeurt niet en als gevolg daarvan breken de legendarische Bijbelse plagen los.

Deadpool (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Miller | Cast: Ryan Reynolds, Karan Soni, Ed Skrein, Michael Benyaer | Review
Gebaseerd op de meest onconventionele held van Marvel Comics, vertelt Deadpool het oorsprongsverhaal van de voormalig Special Forces-agent, Wade Wilson, die nu veranderd is in een huurling. Hij krijgt door een experiment de kracht versneld te genezen van verwondingen. Met donkere humor en zijn nieuwe mogelijkheden, jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoestte.

NieuwsFilm

meest populair