Houd rekening met teleurstellend nieuws voor 'Fast & Furious 9'

De negende F&F-film wordt waarschijnlijk weer ruim vertraagd.

Hoe graag velen van de filmliefhebbers weer naar de bioscoop willen... Het zit er voorlopig nog niet in en als we het OMT moeten geloven zit er begin maart een nieuwe piek aan te komen. Open bioscopen volgende maand? Waarschijnlijk niet. Ook buiten Nederland lijkt dit gevoel te overheersen.

Volgens Variety is de kans groot dat ook de films vertraagd worden die op dit moment nog voor de maand mei gepland staan. En dan hebben we het vooral over Black Widow en Fast & Furious 9.

Fast & Furious 9 mogelijk naar 2022
Volgens Variety zou filmstudio Universal Pictures komende weken nog aankijken. Mocht de film opnieuw verplaatst moeten worden, dan zal F9 waarschijnlijk pas in 2022 gaan verschijnen.

Een jaar vertraging zou geen onlogische keuze zijn. Ook Disney zou komende weken aankijken voordat er een besluit wordt genomen over Black Widow.

Los van films die ook direct via streaming verschijnen, zoals Godzilla vs. Kong (HBO Max) en Raya and the Last Dragon (Disney+), staan er in de maanden maart en april slechts wat kleinere titels gepland, zoals het al jaren vertraagde Chaos Walking en Nobody. In Nederland wachten we zelfs nog op de release van Wonder Woman 1984.



NieuwsFilm

meest populair