Regisseur gevonden voor 'Paranormal Activity 7'

Eindelijk weer wat nieuws.

De eerste Paranormal Activity-film stamt alweer uit 2007. De Amerikaanse horrorfilm werd geregisseerd door Oren Peli en werd een gigantisch succes. Niet zo heel gek dus dat er nu alweer een nieuw vervolg komt.

Het eerste deel werd in één week tijd opgenomen in Peli's eigen huis, met een budget van maar 15.000 dollar. De productie bleef twee jaar lang op de plank liggen voordat Paramount Pictures besloot de film grootschalig uit te brengen.

Succes
Dit bleek een goede beslissing. De film werd een weergaloos succes en bracht maar liefst wereldwijd bijna 200 miljoen dollar op. Genoeg voor de nodige vervolgen. Nu komt er alweer een zevende film.

Paramount liet al in 2019 weten dat ze voor het nieuwe deel samen werken met Blumhouse Productions. Hierna werd het tamelijk stil. Het project liep dan ook wat vertraging op i.v.m. de coronacrisis, maar nu zit er toch weer wat schot in de zaak te zitten.

Team
William Eubank, o.a. bekend van Underwater, heeft namelijk getekend voor de regie van Paranormal Activity 7. Het script zal verzorgd worden door Christopher Landon, o.a. bekend van Happy Death Day.

Landon werkte al eerder mee aan diverse Paranormal Activity-films. Oren Peli is ook als producent bij het project betrokken. De film zal normaal gesproken volgend jaar maart te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair