Zack Snyder over de eerste scène, de zwart-wit-versie én het vervolg op 'Justice League'

Zack Snyder over de eerste scène, de zwart-wit-versie én het vervolg op 'Justice League'

De regisseur uitgebreid over The Snyder Cut van Justice League.

De lat lijkt erg hoog te liggen voor Zack Snyder's Justice League, de director's cut die de bioscoopversie uit 2017 moet doen vergeten. De regisseur sprak met meerdere media uitgebreid over de film, waaronder over de eerste scène, de zwart-wit-versie én een mogelijk vervolg.

Als eerste die eerste scène. Regisseur Zack Snyder sprak met I Minutemen en hij gaf onder meer aan dat de eerste scène Lex Luther (Jesse Eisenberg) laat zien, in de bioscoopversie enkel te zien in de after credit scène. De film blijkt namelijk te starten met waar Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) eindigde.

Een belangrijk moment voor Justice League is dat we Lex Luther contact zien maken met Steppenwolf, de start van de komst van Darkseid en zijn hulpjes naar de aarde. Iets dat centraal zal staan in Zack Snyder's Justice League.

De zwart-wit-versie verschijnt
Ook gaf Snyder tegenover I Minutemen aan dat er een zwart-wit versie komt van de kleurenversie van Zack Snyder's Justice League. Hij omschrijft de "Justice Is Gray Edition" als de "ideale versie van de film".

"Mijn ideale versie van de film is de zwart-wit IMAX-versie van de film. Dat is voor mij de meest fan-centrische, meest pure en de beste Justice League-ervaring," zei Snyder eerder in een interview met The Film Junkee. "Omdat ik zo twee jaar met de film heb geleefd, in zwart-wit."

Vervolg op Snyder Cut?
En komt er misschien een tweede Justice League, zoals in 2014 werd aangekondigd? "De realiteit is dat er sowieso geen interesse en / of zin is bij Warner Bros. om meer van deze films met mij te maken," gaf Snyder toe tegenover I Minutemen. "Maar ik had niet gedacht dat het ooit zou gebeuren dat ik deze film zou maken en deze film op een correcte wijze zou afmaken."

Later vandaag verschijnt de trailer en op 18 maart debuteert Zack Snyder's Justice League in ieder geval op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair