Er zijn meerdere New Gods te zien in 'Zack Snyder's Justice League'

Er zijn meerdere New Gods te zien in 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League toch een inleiding tot meer?

Ondanks dat regisseur Zack Snyder beweert dat zijn Snyder Cut van de 2017-superheldenfilm Justice League geen inleiding is tot meer films in het DC Extended Universe, lijkt dit zomaar wel te gaan gebeuren.

In een interview hint Snyder namelijk naar de aanwezigheid van meer New Gods in Zack Snyder's Justice League. In gesprek met I Minutemen zegt de filmmaker namelijk dat er heel wat New Gods te zien zijn.

"Ja, er wordt zeker naar gehint," zei Snyder. "Laat me dit zeggen: in deze film zie je DeSaad, je ziet Darkseid, je ziet ze in de troonzaal van Apokolips. Je ziet nog een van de klassieke Kirby New Gods, weet je wat ik bedoel? En ik denk dat dit bevestigt dat de rest daar ook aanwezig is."

Film New Gods in de maak
In de director's cut krijgen we naast Darkseid en DeSaad ook Steppenwolf en Granny Goodness te zien. En er zullen dus nog meer Goddelijke personages opduiken. En dat zou niet raar zijn. Warner Bros. lijkt nog altijd in te zetten op de film New Gods.

Deze DCEU-film werd in 2018 aangekondigd en moet door Ava DuVernay (A Wrinkle in Time, Selma) geregisseerd gaan worden. Veel hebben we het afgelopen jaar niet over de film vernomen.

NieuwsFilm

meest populair