Algemeen

Er zijn meerdere New Gods te zien in 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League toch een inleiding tot meer?

door Bram de Groot om 08:42 in Algemeen
Ondanks dat regisseur Zack Snyder beweert dat zijn Snyder Cut van de 2017-superheldenfilm Justice League geen inleiding is tot meer films in het DC Extended Universe, lijkt dit zomaar wel te gaan gebeuren.

In een interview hint Snyder namelijk naar de aanwezigheid van meer New Gods in Zack Snyder's Justice League. In gesprek met I Minutemen zegt de filmmaker namelijk dat er heel wat New Gods te zien zijn.

"Ja, er wordt zeker naar gehint," zei Snyder. "Laat me dit zeggen: in deze film zie je DeSaad, je ziet Darkseid, je ziet ze in de troonzaal van Apokolips. Je ziet nog een van de klassieke Kirby New Gods, weet je wat ik bedoel? En ik denk dat dit bevestigt dat de rest daar ook aanwezig is."

Film New Gods in de maak
In de director's cut krijgen we naast Darkseid en DeSaad ook Steppenwolf en Granny Goodness te zien. En er zullen dus nog meer Goddelijke personages opduiken. En dat zou niet raar zijn. Warner Bros. lijkt nog altijd in te zetten op de film New Gods.

Deze DCEU-film werd in 2018 aangekondigd en moet door Ava DuVernay (A Wrinkle in Time, Selma) geregisseerd gaan worden. Veel hebben we het afgelopen jaar niet over de film vernomen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Volgens mij heeft Snyder gezegd dat Warner Bros. er in ieder geval geen heil meer in ziet om met Snyder verder te gaan, ondanks de Snydercut.
Fantastisch dat die cut er komt, maar was HBO MAX niet ten tonele gekomen, dan had WB er nooit aan ingegeven.

Wellicht dat Flashpoint de boel gaat rebooten, maar goed, je leest ook weer dat WB nu toch een Killing Joke verfilming wilt maken met Leto en Affleck. Ze weten het daar gewoon niet zo goed meer.

MichaelCaine

Avatar

+1 Prime
DC/WB heeft geen Feige, geen man met een plan, waardoor ze keer op keer falen met hun movies en dceu

ThysRomani

Avatar

Denk dat we het succes even moeten afwachten, dat zou allerlei openingen kunnen creëren. Ben benieuwd. Zou toch graag wat meer Batfleck zien. The gritty one uit BvS.

Master Of Films

Avatar

ThysRomani "The gritty one uit BvS."
Waarin hij zijn "World's Greatest Detective" license heeft verloren. Lekker emotioneel en rationeel te keer gaan, zoals elke andere low life crimineel in Gotham.

Leto's Joker gaat een field trip met deze Battfleck krijgen terwijl hij ondertussen het Britney liedje "You drive me crazy" gaat zingen.

NieuwsFilm

meest populair