Disney's live-action 'Peter Pan & Wendy' vindt weer een bekende naam

Disney's live-action 'Peter Pan & Wendy' vindt weer een bekende naam

De hoofdcast is bijna compleet...

De zoveelste verfilming van het beroemde verhaal over Peter Pan & Wendy, blijft zijn castinglijst in rap tempo uitbreiden waardoor er nog geen echte tekenen van productievertraging zichtbaar zijn.

Volgens THE ILLUMINERDI heeft regisseur David Lowery niemand minder dan actrice Rebecca Hall (Iron Man 3, Godzilla vs Kong) gestrikt voor de rol van Mrs. Darling. Zij is de moeder van Wendy en haar broertjes John en Michael en probeert haar kinderen zo normaal mogelijk op te voeden.

Maar we weten natuurlijk allemaal dat Peter Pan dat proces behoorlijk wat ingewikkelder gaat maken. Vorig jaar werden al Alexander Molony (Peter Pan), Ever Anderson (Wendy), Yara Shahidi (Tinker Bell), Jim Gaffigan (Smee) en Alyssa Wapanatâhk (Tiger Lily) aangekondigd.

Dubbelrol
Maar de grootste verrassing was toch Jude Law als Captain Hook en het zal ons ook niet verbazen als hij eveneens het personage Mr. Darling op zich neemt, want die traditie is in het verleden wel vaker voorgekomen.

Lowery vertelde dat zijn film niet de zoveelste herhaling van zetten wordt, maar echt iets nieuws gaat bieden, waaronder de benadering van de beruchte racistische elementen uit de originele animatieklassieker (1953).

NieuwsFilm

meest populair