Justin Timberlake door het stof na woede rondom documentaire 'Framing Britney Spears'

Justin Timberlake door het stof na woede rondom documentaire 'Framing Britney Spears'

Hij biedt nu pas zijn verontschuldigingen aan, maar dit komt voor veel mensen te laat.

Justin Timberlake, o.a. bekend van The Social Network en Inside Llweyn Davis, is onder vuur komen te liggen na de documentaire Framing Britney Spears. Hij bied nu, na een stroom van negatieve reacties, dan ook zijn excuses aan.

De documentaire, die toevallig gisteren nog op Net5 was te zien, laat zien dat de twee bekendheden een relatie hadden van 1999 t/m 2002. Timberlake zei destijds nog dat hij met Spears naar bed was geweest, terwijl zij juist beweerde te wachten tot ze getrouwd was.

Later zou Timberlake de zangers ervan hebben beschuldigd dat ze vreemd was gaan. Ondanks het feit dat hier nooit enkel bewijs van was, deed Timberlake er veel aan om mensen zijn verhaal te doen geloven. Zo kwam hij ook met zijn beroemde nummer Cry Me A River, dat over 'Britney's verraad' gaat.

Verontschuldiging
Op zijn Instagram-pagina biedt Timberlake zijn excuses aan: ''Het spijt me zeer voor de momenten in mijn leven waarin mijn daden hebben bijgedragen aan het probleem, waar ik voor mijn beurt sprak of niet opkwam voor wat juist was. Ik begrijp dat ik op deze momenten en op vele andere tekortkwam en profiteerde van een systeem dat vrouwenhaat en racisme gedoogt''.

Timberlake eindigt door te zeggen dat hij weet dat hij niet perfect is: ''Ik weet dat mijn verontschuldigingen nog maar een eerste stap zijn en hiermee lang niet alles meteen opgelost is. Ik wil bij dit alles verantwoording afleggen voor mijn eigen misstappen. Ik geef veel om het welzijn van de mensen van wie ik hou en waarvan ik heb gehouden. Ik kan het beter doen en ik zal het ook beter gaan doen''.

Ander incident
Naast zijn excuses aan Britney Spears biedt hij ook zijn excuses aan voor het incident tijdens de Super Bowl in 2004 met zangeres Janet Jackson. Timberlake trok toen een deel van haar kleding los, waardoor haar rechterborst voor miljoenen kijkers te zien was.

Het bericht werd echter niet al te best onthaald. Heel wat mensen vinden dat Timberlake hier veel te laat mee komt en dat hij zich nu enkel en alleen verontschuldigt vanwege de documentaire.

Bekijk zijn volledige bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair