Zangeres Sia noemt Shia LaBeouf een "pathologische leugenaar"

Zangeres Sia noemt Shia LaBeouf een "pathologische leugenaar"

De acteur zou heel wat bij elkaar gelogen hebben.

Acteur Shia LaBeouf komt de laatste tijd vaak negatief in het nieuws. Eind vorig jaar zei zijn ex, FKA Twigs, hoe zij gedurende haar relatie met de acteur 'zowel fysiek als mentaal' mishandeld werd. Recentelijk liet LaBeouf nog weten dat dit niet klopt. Nu laat weer een andere ex van zich horen.

Het gaat om Sia, de beroemde zangeres. Zij noemde LaBoeuf al eerder een 'pathologische leugenaar' en komt nu met meer details. Zo beweert Sia dat zij en FKA Twigs tegelijkertijd een relatie met de acteur hadden.

Vals
Zo zegt Sia: ''We dachten allebei dat we de enige waren die met hem afspraken. Maar dat was dus niet het geval... Daar komt ook nog eens bovenop dat hij al getrouwd was. Dit hield hij allemaal verborgen''.

''Hij vroeg me ten huwelijk en had me beloofd dat hij nuchter door het leven wilde gaan. Ergens heb ik het gevoel dat ik altijd van hem zal blijven houden. Hij is als een zieke puppy waarvoor je wil zorgen''.

Verdediging
Niet zo heel gek dus dat Sia ook volledig achter FKA Twigs staat. Zo kwam Sia een tijdje terug nog op voor FKA, nadat zij liet weten mishandeld te zijn door de acteur. ''Ik hou van je FKA Twigs'' schreef Sia. ''Dit is erg dapper en ik ben heel trots op je!''

NieuwsFilm

meest populair