Shia LaBeouf over aanklachten mishandeling: Een nieuw gevalletje à la Depp vs Heard?

Shia LaBeouf over aanklachten mishandeling: Een nieuw gevalletje à la Depp vs Heard?

Shia LaBeouf zegt dat aanklacht van zijn ex niet klopt en bijt van zich af.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat acteur Shia LaBeouf weg was bij het bekende agentschap CAA. Dit hangt zonder twijfel samen met de aanklacht van zijn ex, zangeres FKA Twigs, die beweert mishandeld te zijn. De Transformers-acteur bijt nu van zich af.

LaBeouf kwam eind vorig jaar nog negatief in het nieuws. FKA Twigs beschreef toen gedetailleerd hoe zij gedurende haar relatie met de acteur 'zowel fysiek als mentaal' mishandeld werd. Daar bleef het echter niet bij.

Net hierna kwam ook een andere ex van LaBeouf naar buiten met haar verhaal, namelijk zangeres Sia. De twee waren maar korte tijd samen, maar Sia heeft er geen goede herinneringen aan overgehouden. Zij noemt LaBoeuf dan ook "pathologische leugenaar". Als gevolg van al deze verhalen zag de acteur ook zijn relatie stranden met Margaret Qualley.

U-bocht
Destijds leek LaBeouf zijn fouten te erkennen. Zo zei hij toen nog ''Ik heb een geschiedenis van het pijn doen van mensen van wie ik het meeste hou''. Maar nu gooit de acteur het over een andere boeg en zegt hij dat FKA Twigs alles verzonnen heeft.

De advocaten van de Fury-acteur zeggen het volgende: ''Meneer LaBeouf ontkent alle aanklachten. Hij heeft haar nooit mishandeld of pijn gedaan en heeft ook nooit iets tegen haar wil gedaan. Hij ziet dan ook niet in waarom hij een schadevergoeding zou moeten betalen voor iets dat nooit gebeurd is. Wij willen dan ook dat de aanklacht van aanranding wordt ingetrokken.''

Slachtoffer
LaBeouf's advocaten beweren dan dus juist de acteur het slachtoffer is, namelijk van valse aanklachten. Zij willen dus dat FKA Twigs al zijn juridische kosten voor haar rekening neemt en dat zij nu een schadevergoeding moet betalen.

NieuwsFilm

meest populair