Celebrity

Shia LaBeouf weg bij bekend artiestenbureau

De acteur schijnt zelf vertrokken te zijn.

door FilmTotaal om 15:42 in Celebrity
Artienstenmanagementbureau CAA liet recentelijk al weten niet meer Marilyn Manson te vertegenwoordigen. De aanleiding daarvoor waren de onthullingen van meerdere vrouwen (onder wie ook Westworld-hoofdrolspeelster Evan Rachel Wood) die de zanger van misbruik, manipulatie en zelfs verkrachting beschuldigen. Nu werkt CAA ook niet meer met Shia LaBeouf.

De acteur, voornamelijk bekend van de Transformers-franchise, kwam vorig jaar december nog negatief in het nieuws. Zangeres FKA Twigs beschreef toen gedetailleerd hoe zij gedurende haar relatie met Shia LaBeouf 'zowel fysiek als mentaal mishandeld te zijn' veelvuldig werd mishandeld.

Later kwam eveneens een andere ex van LaBeouf naar buiten met haar verhaal. Zangeres Sia, met wie de acteur kort samen was, omschreef hem als een "pathologische leugenaar". Als gevolg van al deze verhalen zag de acteur ook zijn relatie stranden met Margaret Qualley.

Resultaat
LaBeouf erkende zijn fouten. Zo zei hij zelf: ''Ik heb een geschiedenis van het pijn doen van mensen van wie ik het meeste hou''. Begin januari zou hij zichzelf hebben ingeschreven voor een hulpverleningstraject. De Fury-acteur schijnt dan ook al enkele weken in een voorziening te zitten, in de hoop van zijn problemen af te komen.

CAA laat echter weten LaBeouf niet meer te vertegenwoordigen. Ondanks het feit dat er verder geen toelichting wordt gegeven op de breuk met LaBeouf, blijkt het dat de acteur zelf zou hebben besloten weg te gaan bij het artiestenmanagementbureau. Volgens een woordvoerder wil LaBeouf zich dan ook even volledig focussen op zichzelf.

NieuwsFilm

meest populair