Damn! Luke Evans (Dracula Untold) voert op Insta lappen vlees aan een mega krokodil

Damn! Luke Evans (Dracula Untold) voert op Insta lappen vlees aan een mega krokodil

Je moet het maar durven hoor... een hongerige krokodil benaderen.

Luke Evans is monsters wel gewend. Van een lief, sprookjesachtig monster in Beauty and the Beast tot en met kleine, fladderende monstertjes in Dracula Untold. Het is dan ook niet gek dan Evans ze ook in zijn vrije tijd opzoekt en hierbij schuwt hij wat gevaar niet.

Australian Reptile Park
In Australië is, zoals je misschien wel weet, corona bijna verleden tijd. Het land heeft het virus goed onder controle, wat betekent dat mensen weer naar cafés mogen gaan, maar ook naar pretparken en dierentuinen. De Britse Evans, die op vakantie is in Australië, maakt daar dankbaar gebruik van.

In het Australian Reptile Park gaat hij langs bij de krokodillen. Een van de verzorgers van de enorme reptielen laat Evans het dier voeren. Als je geen fan bent van krokodillen, kijk dan vooral het onderstaande filmpje dat Evans op Instagram postte niet! Je hoort de tanden klappen en er zit dan wel een hekje tussen het machtige reptiel en Evans, maar hij zal zich niet enorm op zijn gemak gevoeld hebben.



Remake Crocodile Dundee?
Fans en vrienden van Evans reageren onder de indruk. Zo zegt Annabelle Wallis dat ze het filmpje geweldig vindt. Een fan maakt ook al gelijk de voor de hand liggende vergelijking met de beroemde film uit 1986: . De reactie van de fan luidt: Next movie confirmed: Crocodile Dundee Remake with you Luke! 🐊😂.

Voordat die remake er gaat komen (wat nog wel te betwijfelen valt), gaat Evans echter eerst nog in wat andere projecten spelen, waaronder [film=https://www.filmtotaal.nl/film/35558]Crisis
met Gary Oldman en Armie Hammer en de serie Nine Perfect Strangers

NieuwsFilm

meest populair