'Star Wars'-ster Daisy Ridley is helemaal klaar met sociale media

'Star Wars'-ster Daisy Ridley is helemaal klaar met sociale media

In een recent interview heeft de actrice het erover.

Daisy Ridley werd dankzij haar hoofdrol in de laatste Star Wars-trilogie wereldberoemd. Op sociale media kreeg de actrice in een mum van tijd dan ook veel volgers, maar een paar jaar terug besloot ze dit de rug toe te keren. Nu laat zij weten waarom.

In 2016 verwijderde de nu 28-jarige actrice haar Instagram-pagina. Destijds werd gedacht dat zij dit voornamelijk deed omdat er kritiek op sommige berichten van haar kwam. Nu laat Ridley weten dat het gewoonweg niet voor haar is gemaakt.

Ervaring
Zo zegt de actrice dat je er mee moet weten om te gaan en er ook goede dingen schuilen achter sociale media, maar dat laat zij liever over aan mensen met meer ervaring: ''Sociale media kan een heel goed middel zijn om in contact te blijven met dierbaren, al helemaal vandaag de dag. Het is echter gewoon niet mijn ding.''

De andere reden is dat Ridley niet eraan verslaafd wil raken: ''Het continu checken van Twitter, Instagram en Facebook levert volgens mij alleen maar spanning op. De statistieken zijn dan ook beangstigend. Ik zie het al in veel van mijn vrienden. Zij zijn volledig verslaafd aan hun mobieltje''.

''Ik kan gelukkig werk en privé goed scheiden en dat is waarschijnlijk deels omdat ik niet op sociale media zit! Soms wordt ik nog wel eens in de verleiding gebracht om weer terug te keren en ik denk en soms wel over na, maar ik kom niet terug''.

NieuwsFilm

meest populair