Evan Peters (Quicksilver) gepolst als opvolger van Jim Carrey in 'Ace Ventura 3'

Alrighty then?

Evan Peters staat momenteel aan de top van Hollywood dankzij zijn baanbrekende optredens als Pietro Maximoff a.k.a. Quicksilver. Het is dus een kwestie van wachten op zijn volgende grote project.

Nu beweert een interne bron bij GIANT FREAKIN ROBOT dat Peters beoogd kandidaat is om een populaire comedyreeks over te nemen.

Het gaat om Ace Ventura, de beroemde en excentrieke dierendetective die in 1994 de carrière van Jim Carrey op het witte doek lanceerde.

Ace Ventura Junior
Mocht Peters 'de zoon van' worden, is hij niet de eerste. In 2009 werd al een poging gedaan met het pijnlijk slechte Ace Ventura Junior, waarin ene Josh Flitter zogenaamd voor de "grappen" mocht zorgen.

Blijkbaar had men niks geleerd van het 2005-debacle dat Son Of The Mask heette. De elastische mimiek en fysieke bewegingen van Carrey zijn nu eenmaal moeilijk te evenaren, maar wellicht dat Peters een aangeboren goofiness in zich heeft die we nog niet eerder hebben aanschouwd.

En natuurlijk hopen we dat 'the man himself' ook kort in een paar scènes wil verschijnen om de fakkel aan zijn zoon definitief over te dragen.

NieuwsFilm

meest populair