Doet 'The Batman' iets vrij unieks met de ouders van Bruce Wayne?

Doet 'The Batman' iets vrij unieks met de ouders van Bruce Wayne?

Ditmaal zouden Martha en Thomas Wayne geen lieve mensen zijn.

Matt Reeves komt dit jaar met The Batman. Daarin zien we Robert Pattinson als de gemaskerde held van DC Comics. We treffen hem ditmaal in Year Two, als hij dus nog helemaal niet zo lang bezig is als bestrijder van de misdaad in Gotham.

Nu gaat er via de site Giant Freakin Robot een bijzonder gerucht over de rol van de ouders van Bruce Wayne: Thomas en Martha. Lang was hun dood vooral een manier om te laten zien waarom Bruce zo gemotiveerd raakte om zich te verkleden als een vleermuis en de misdaad te bestrijden. Maar mogelijk krijgen zijn ouders ditmaal een andere rol.

Wayne-schurken?
De site stelt dat Matt Reeves echt een heel andere invalshoek voor de franchise hanteert. Hij zou ervoor gekozen hebben om ditmaal geen lieve Martha en Thomas te laten zien, maar juist twee mensen die het tegendeel belichamen.

Volgens de geruchtensite blijken de twee tot aan hun enkels in de misdaad te zitten. Precies die informatie wordt dan volgens de site gebruikt door Paul Dano's Riddler om het leven van hun zoon een nachtmerrie te maken.

Mocht het gerucht kloppen, dan kan The Batman zich in elk geval duidelijk onderscheiden van eerdere projecten in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair