Marvel Studios viert de derde verjaardag van 'Black Panther' met mooie nieuwe foto's

Marvel Studios viert de derde verjaardag van 'Black Panther' met mooie nieuwe foto's

Black Panther bestaat nu drie jaar!

Er zijn drie jaar verstreken sinds Ryan Cooglers Black Panther te zien was. Marvel Studios bracht de film uit, waarmee we voor het eerst een Amerikaanse superheldenfilm met daarin een zwarte hoofdrolspeler kregen.

Een mooie mijlpaal, en ook eentje die geschiedenis schreef, want de film bracht enorm veel geld op. De release zal nog lang gevierd worden, en zo nu dus ook door Marvel Studios.

Mooie foto's
De filmstudio vierde de verjaardag van de film met een mooi bericht op sociale media. Hieronder zie je het Twitter-bericht, met daarin een viertal foto's:



De hashtag WakandaForever werd trouwens eerder deze week al trending, toen fans de derde verjaardag van de film begonnen te vieren. En zij en Marvel waren niet de enigen, want ook castleden vierden het, waaronder Lupita Nyong'o:



Helaas moeten we het doen zonder Chadwick Boseman, die vorig jaar overleed na een jarenlange strijd tegen kanker. Toch komt er volgend jaar een vervolg op de film uit, en wordt er hard gewerkt aan een live-action serie die draait om het fictieve land Wakanda.

NieuwsFilm

meest populair