Eindelijk: eerste bikkelharde trailer voor 'Mortal Kombat'!

Eindelijk: eerste bikkelharde trailer voor 'Mortal Kombat'!

Met Sub-Zero, Scorpion, Shang Tsung, Sonya Blade en nog veel meer strijders.

In 1995 verscheen met Mortal Kombat van Paul W.S. Anderson de eerste verfilming van de arcade-game Mortal Kombat uit 1992. Twee jaar later volgde Mortal Kombat: Annihilation. Beide films waren zeker geen hoogvliegers. Binnenkort verschijnt een nieuwe poging.

En bij de fans is er de hoop dat er een goede film gaat verschijnen. De eerste beelden van de personages zijn in ieder geval hoopvol en veel van de acteurs kunnen zelfs ook een flink partijtje vechten.

Eerste trailer Mortal Kombat
Nu is er de eerste trailer voor Mortal Kombat van regisseur Simon McQuoid die verder weinig achter zijn naam heeft staan, los van heel wat reclamevideo's voor onder meer PlayStation en Range Rover.

Wil je de trailer via Warner Bros. kijken. Zorg dan voor een leeftijdscontrole (of scroll naar beneden).


Veel bekende Mortal Kombat-personages
In de film zie je onder meer de personages Sub-Zero (Joe Taslim), Cole Young (Lewis Tan), Kung Lao (Max Huang), Mileena (Sisi Stringer), Kano (Josh Lawson), Shang Tsung (Chin Han), Sonya Blade (Jessica McNamee), Liu Kang (Ludi Lin), Raiden (Tadanobu Asano), Jax Briggs (Mehcad Brooks) en uiteraard Scorpion (Hiroyuki Sanada).

Vanaf 16 april op HBO Max en waarschijnlijk rond die tijd ook in de Nederlandse bioscopen. Hieronder een versie zonder controle :)



NieuwsFilm

meest populair