Heropnames 'Zack Snyder's Justice League' veel kleiner dan gedacht

Heropnames 'Zack Snyder's Justice League' veel kleiner dan gedacht

Er is niet eens zo heel veel nieuw materiaal opgenomen.

Er is veel te doen geweest rond de heropnames van Zack Snyder's Justice League. Die zouden peperduur zijn geweest en lang hebben geduurd. Maar dat blijkt allemaal wel mee te vallen.

Dankzij producent Deborah Snyder, weten we nu namelijk hoelang het allemaal in beslag genomen heeft. En dat blijkt niet heel lang te zijn: de opnames duurden slechts een paar dagen en dus niet enkele weken zoals eerder gesteld werd.

De heropnames
Snyder sprak met de LightCast podcast. Ze vertelde dat er "letterlijk maar één scène" opgenomen is, en dat men maar drie dagen nodig had om dat voor elkaar te krijgen in oktober.

"Mensen dachten steeds: 'Oh ze zijn aan de slag gegaan en hebben echt veel meer materiaal opgenomen'. En dan denk ik: 'We hebben letterlijk maar één scène opgenomen.' We waren daar drie dagen mee bezig. Dat is alles. Meer hebben we niet gedaan."

Interessant is dat we hoorden dat Harry Lennix onderdeel uitmaakt van de heropnames, net als Jared Leto. Laatstgenoemde speelt de Joker en is te zien in de Knightmare. Wellicht Lennix dus ook?

NieuwsFilm

meest populair