Celebrity

Wordt wayne 'The Rock' Johnson de opvolger van Joe Biden?

Na er in 2017 al eventjes over gepraat te hebben, blijkt de acteur nog steeds geïnteresseerd in president worden!

door FilmTotaal om 15:57 in Celebrity
Dwayne Johnson is een bezig bijtje. Hij speelt in films, produceert series en maakt zijn eigen whiskey. Komend jaar staan er bijvoorbeeld al twee grote projecten op de planning: Jungle Cruise en Black Adam. In de toekomst gaan we Johnson wellicht echter veel minder in grote Hollywood producties zien.

President van alle mensen
In 2017 gaf Johnson al een keer aan tijdens een interview dat hij best interesse heeft om ooit een keer president van de Verenigde Staten te worden. Hij overwoog toen serieus een poging en nog steeds is die optie niet onmogelijk!

"Ik zou een poging zeker ondernemen in de toekomst, maar alleen als dat is wat de mensen in de Verenigde Staten willen" geeft Johnson aan. Het zou aan de Amerikaanse burgers zijn en niet aan een narcistisch gevoel of overmaatse eigendunk. Johnson belooft te wachten en vooral goed te luisteren: "Ik hou mijn vinger aan de pols en mijn oren open!"

Young Rock
Mocht Johnson daadwerkelijk ooit een keer president gaan worden, bestaat er in iedere geval al een serie over de levensloop van de The Rock. In de nieuwe serie die vanaf 2021 te zien is, Young Rock, wordt de geschiedenis van de acteur en voormalig WWE worstelaar weergeven met drie jonge acteurs die Johnson spelen in drie verschillende levensfases.

Na een acteur als Ronald Reagan en een zakenman als Donald Trump, zou je eigenlijk niet meer staan te kijken van Dwayne Johnson in het Witte Huis in Washington!

NieuwsFilm

meest populair