Algemeen

Eindelijk duidelijkheid over de Nederlandse release van 'Zack Snyder's Justice League'

Wanneer kunnen we Zack Snyder's Justice League zien hier in Nederland?

door Jim Pedd om 10:07 in Algemeen
Zack Snyder's Justice League is op 18 maart op HBO Max te zien. Maar die streamingdienst is hier in Europa niet beschikbaar. Gelukkig weten we nu dat we de film ook hier kunnen zien die dag.

Warner Bros. had nog niets bekend gemaakt over de release van de film in ons deel van de wereld. Maar daar komt via een tweet van Zack Snyder gelukkig verandering in.

Snel te zien!
De film zal op 18 maart in heel de wereld beschikbaar gemaakt worden. Op drie landen na: China, Frankrijk en Japan. In de rest van de landen is de film beschikbaar via onder meer HBO Europe, maar ook de gebruikelijke on demand diensten. Of de film hier in Nederland op Ziggo Movies & Series XL te streamen valt is niet helemaal duidelijk.

Hieronder het volledige statement van Zack Snyder:Zack Snyder's Justice League is al jaren in de maak, vooral dankzij een campagne van heel wat fans die zijn interpretatie wilden zien. Die komt er nu in de vorm van een vier uur durende film.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bartender

Avatar

Lekkere clickbait FT... dus eigenlijk is er helemaal niets bekend ... En in eerdere artikelen claimen dat ie zeker bij Ziggo te zien zal zijn, en dat nu weer intrekken.

Goed bezig allemaal!

Henk71

Avatar

nog niet veel wijzer geworden waar hij nou precies te zien is

eltorro

Avatar

Wat is HBO europe?

aspers

Avatar

Dus nog steeds geen duidelijkheid...

Sunspot

Avatar

Denk dat het op Amazon tegen betaling wel te zien zal zijn toch.

Sietzet

Avatar

Rarbg dus

NieuwsFilm

meest populair