Algemeen

Fans teleurgesteld dat dit personage niet in 'Mortal Kombat' zit

Maar verder is er veel vreugde rond de film.

door Bram de Groot om 11:16 in Algemeen
Heb jij de trailer voor de gameverfilming Mortal Kombat gezien? De beelden zitten vol met herkenbare zaken uit de succesvolle gamereeks die in 1992 werd gelanceerd met een arcadegame. Toch ontbreekt er één belangrijk personage.

Dat ontbrekende personage is Johhny Cage, een van de "poppetjes" die al te kiezen is in de eerste game uit 1992. Waarom het personage ontbreekt werd bekeken door Screen Rant en de site kwam met een redelijk logische verklaring nadat fans online lieten weten dat ze wat teleurgesteld zijn over het ontbreken van Cage.


Waarom Johhny Cage niet in Mortal Kombat zit
De reden waarom Johhny Cage niet te zien is, komt waarschijnlijk doordat de film zich met name richt op de strijd tussen Scorpion en Sub-Zero. Ook een compleet nieuw personage, Cole Young, zou een reden zijn. Dit personage zou een centrale rol hebben en verbonden zijn aan zowel Scorpion als Sub-Zero.

Johnny Cage zou in de games vooral als een grappig personage dienen en de film lijkt alles behalve grappig te gaan worden, gezien de enorme dosis geweld en bloed, die te zien is in de trailer.

Uiteraard bestaat nog altijd de kans dat Johnny Cage wel opduikt in de film van Simon McQuoid. Mogelijk in een snelle rol, of wie weet is hij de link naar een tweede deel. We zien het midden april.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Terranova

Avatar

Cole Young is sowieso Johnny Cage, maar ze willen geen ophef omdat ze weer eens diversiteit door de neus van de fans willen drukken ondanks dat Mortal Kombat ongeveer het meest diverse van alle franchises is.

Skihvo

Avatar

Ik denk eerder Cole Young een andere versie van Takeda Takahashi wordt want je ziet dat hij connectie heeft met Hanso(Scorpion)

Goku32

Avatar

Het is inderdaad wel een beetje jammer, want Jonny is wel een geinige charachter. Maar dat mag de pret niet drukken we krijgen er aardig wat voor terug

Gigan72

Avatar

Is dat zo erg dan ?
Volgens mij zit Chun-Li er ook niet in.

Als het een groot succes wordt komt er vast een vervolg wie weet zitten ze er dan in.

Darkmanwls81

Avatar

Chun li? Da's een grapje toch? Die is van street fighter.

Gigan72

Avatar

^
Ik ben geen gamer dus als ze in streetfighter zit en niet in mortal combat is dat mijn fout.
Ik dacht dat ze daar in zat ook.

Ereptile

Avatar

Misschien een referentie naar Johnny Cage zijn films, maar hij zelf nog niet.

De link naar Cole Young en Scorpion in de trailer wordt al snel gemaakt. In de trailer ziet hij Scorpion bijvoorbeeld in de spiegel en Scorpion red hem van Sub-Zero.

Sunspot

Avatar

Ben wel benieuwd, als ik zo lees dat het ook een sereiuzere film lijkt te worden, Rrated ook

STYD

Avatar

Ben wel blij eigenlijk dat hij er niet in zit. Waarom zou je alle personages in 1 film proppen. Geef mij maar een deel 2 en 3 waarbij je nieuwe personages aan het verhaal toevoegt.

Denk ook niet dat Cole Young stiekem Johnny Cage is. Doesn't make any Sense. Cage is ook Amerikaans en Cole Young heeft toch echt Japanse roots.

Coola

Avatar

No way dat Cole Young Johnny Cage is. Cage bewaren ze gewoon voor deel 2.

Wing73

Avatar

Ik las ooit ergens dat Jean Claude van Damme de centrale karakter zou zijn voor Mortal Kombat. Maar dat zijn mangement de game te bruut vond en niet paste bij zijn image. Dus werd JC Johny Cage.

NieuwsFilm

meest populair