Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

American Sniper (2014)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O'Donnell, e.a.
De naar Irak uitgezonden militair Chris Kyle wordt binnen zijn elite-eenheid de meest dodelijke scherpschutter ooit. Dat maakt dat de vijand ook een prijs op zijn hoofd zet. Al het oorlogsgeweld heeft echter een behoorlijke impact op Kyle. Eenmaal terug, komt hij er namelijk al snel achter dat hij de oorlog niet achter zich kan laten.

If Beale Street Could Talk (2018)
Regie: Barry Jenkins | Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, e.a.
Harlem, begin jaren zeventig. De zwarte jongeman Alonzo 'Fonny' Hunt wordt ten onrechte door een racistische hufteragent beschuldigd van verkrachting en belandt in de gevangenis. Tish Rivers, zijn vriendin, is zwanger en probeert hem vrij te krijgen. Hun families doen er dan ook alles aan om Hunts onschuld te bewijzen.

Basic Instinct (1992)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza, e.a.
Politie-inspecteur Nick Curran, die kampt met een verleden van drankmisbruik, onderzoekt de seksmoord op een bekende rockster. De hoofdverdachte is Catherine Tramel, een slimme, mooie schrijfster van pulpromans. In een van haar boeken komt namelijk een moord voor die veel gelijkenissen vertoont met de zaak. Curran wordt echter al snel verliefd op deze verleidelijke, maar manipulerende vrouw. En die gevoelens brengen zijn carrière en leven in groot gevaar.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Kneiterdekneiter!

gerbruggeman

Avatar

Kneitergoed ?
Laat me niet lachen !

NieuwsFilm

meest populair