De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

John Wick: Chapter 2 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, John Leguizamo, Ian McShane, e.a.
Voormalig huurmoordenaar John Wick keerde al eens terug van zijn pensioen en wil het nu toch echt rustiger aan gaan doen. Helaas dwingt een oud pact hem om naar Rome af te reizen, waar hij een moordaanslag moet plegen op een kopstuk van de maffia. Natuurlijk loopt die missie weer helemaal uit de hand en komt Wick oog in oog te staan met legio dodelijke figuren uit de onderwereld.

Scarface (1983)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, e.a.
De Cubaanse vluchteling Tony Montana wil geld verdienen en heeft daar alles voor over. Zijn doel is het opbouwen van een eigen drugsimperium in Miami. Tussendoor gaat hij achter de vrouw aan van zijn baas. Montana, arrogant dat hij is, maakt echter een fatale fout: hij raakt verslaafd aan zijn eigen drugs. Hij raakt paranoia en wordt ook achternagezeten door de autoriteiten.

The Pianist (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roman Polanski | Cast: Adrien Brody, Thomas Kretschmann, Frank Finley, e.a.
De befaamde joodse concertpianist Wladyslaw Szpilman verhuist samen met zijn familie gedwongen naar het getto van Warschau, waar de gruwelijkheden van de oorlog steeds duidelijker worden. Szpilman raakt hier van zijn familie gescheiden en moet alleen de verschikkingen van de nazi's zien te overleven. Zijn liefde voor muziek houdt hem op de been en redt uiteindelijk zijn leven.


En verder onder meer...

Actie
Robin Hood (2010)

Animatie
Rock Dog (2016)

Avontuur
Jurassic World (2015)
Peter Pan (2003)
Jurassic Park (1993)

Drama
Burden (2018)
Homesick (2015)

Familiefilm
Babe (1995)

Komedie
The 40 Year Old Virgin (2005)
American Pie (1999)
Bean: The Movie (1997)

Musicalfilm
Annie (2014)

Sportdocumentaire
Overcoming (2005)

Thriller
The Debt (2010)
The Lazarus Project (2008)
Red Dragon (2002)



Opmerking: Een deel van deze films stond wellicht tot voor kort al op Netflix, maar is deze week 'officieel' opnieuw toegevoegd.

NieuwsFilm

meest populair