Algemeen

Eerste poster voor Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead' van Zack Snyder

Aankomende donderdag volgt de trailer. In mei de première op Netflix.

door Bram de Groot om 09:33 in Algemeen
In 2004 debuteerde regisseur Zack Snyder met de zombiefilm Dawn of the Dead, een moderne versie van Dawn of the Dead (1978) van George A. Romero. Later dit jaar komt Snyder opnieuw met een zombiefilm: Army of the Dead.

Deze zombiefilm is niet op een eerdere Romero-film gebaseerd. Het script is namelijk op basis van een idee van Snyder zelf. De belangrijkste naam in de film is Guardians of the Galaxy-acteur Dave Batista die als het personage Scott Ward een groep huurlingen leidt die het plan heeft om een overval op een casino in Las Vegas te plegen tijdens een zombie-uitbraak.

Eerste poster, donderdag de trailer
De afgelopen periode verschenen al wat foto's uit de film en het wachten is op de trailer. Deze wordt aankomende donderdag online gezet. Via een eerste poster is de verschijningsdatum al wel onthuld: 21 mei.Andere rollen zijn voor Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raúl Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro en Matthias Schweighöfer. Later verschijnen de anime-serie Army of the Dead: Lost Vegas en de prequelfilm Army of the Dead: The Prequel.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Geen connectie met Snyder's Dawn of the Dead, I presume.

Gigan72

Avatar

^
Geen idee of het de zelfde zombie universe is als Dawn of the Dead.
Zou wel leuk zijn dat er een soort van hint in zit naar Dawn of the Dead.

NieuwsFilm

meest populair