Algemeen

Brute poster 'Godzilla vs. Kong' laat watergevecht van de eeuw zien

Het ultieme kaiju-gevecht speelt zich niet alleen op het land af.

door Zilko Tarici om 18:39 in Algemeen
Met nog maar een dikke maand te gaan tot de release van monsterfestijn Godzilla vs. Kong, is de marketingmachine inmiddels goed op gang gekomen. En vandaag komt die machine met misschien wel de coolste poster van de film tot nu toe.

Warner Bros. Pictures en Legendary Entertainment sloten nog niet zo lang geleden een deal om de langverwachte blockbuster op dezelfde datum in de Amerikaanse bioscopen en HBO Max uit te brengen, waarna werd bekendgemaakt dat Warner de film twee volle maanden eerder uitbrengt in de Verenigde Staten. Namelijk op 26 maart.

In dat weekend is er nul competitie van andere films, dus de twee monsters krijgen meer dan genoeg publiek. Of dit ook betekent dat we de film eerder in Nederland te zien krijgen, hangt natuurlijk allemaal af van de coronamaatregelen die tegen die tijd gelden. Op 2 maart, als de huidige maatregelen 'eindigen', gaan de bioscopen bij ons in elk geval nog niet open... HBO Max hebben we daarnaast helaas nog niet.

Een epische cast
De uit de kluiten gewassen hagedis en gorilla worden in de film omringd door een geweldige cast die bestaat uit namen als Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong is het vierde deel in Warners 'Monsterverse', na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters.




7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Lelijke poster. Ik denk dat de film slechte recensies krijgt.

Zou pas verrassend zijn als de film heel goed ontvangen wordt.

Coola

Avatar

Jammer dat ik deze poster niet zonder de Chinese tekst kan vinden. Ik wil hem als wallpaper voor mn phone. Want hij is awesome.


Deze film gaat geweldig worden voor kaiju fans a.k.a de doelgroep.

aspers

Avatar

Ik heb zo’n ontzettend slecht voorgevoel bij deze film. Kan er niets aan doen. Hoop dat ik ernaast zit, maar volgens mij gaat dit op heel veel vlakken mis. En ik ben ook fan: vond Skull island en Godzilla (2014) fantastisch. Maar dit voelt meer als Sea of Monsters, en dat vond ik helemaal niks.

Bilkwal

Avatar

Maar mijn vraag is?



Waar zijn hun kieuwen

Coola

Avatar

@Bilkwal

Bij Godzilla zijn ze overduidelijk te zien in zn nek. Kong is gewoon weg de sjaak als het onderwater gevecht te lang gaat duren.

Decepticon

Avatar

Oranje blauw......

Ik vind het niet zo'n mooie poster.

Fluffer

Avatar

Flauwe poster maar zal waarschijnlijk passend zijn bij de film .
King kong en skull island zijn fantastisch maar dit soort vs films stellen altijd teleur .
Maar er is natuurlijk een doelgroep die dit geweldig zal vinden dus een succes word het wel.

NieuwsFilm

meest populair