Brute poster 'Godzilla vs. Kong' laat watergevecht van de eeuw zien

Brute poster 'Godzilla vs. Kong' laat watergevecht van de eeuw zien

Het ultieme kaiju-gevecht speelt zich niet alleen op het land af.

Met nog maar een dikke maand te gaan tot de release van monsterfestijn Godzilla vs. Kong, is de marketingmachine inmiddels goed op gang gekomen. En vandaag komt die machine met misschien wel de coolste poster van de film tot nu toe.

Warner Bros. Pictures en Legendary Entertainment sloten nog niet zo lang geleden een deal om de langverwachte blockbuster op dezelfde datum in de Amerikaanse bioscopen en HBO Max uit te brengen, waarna werd bekendgemaakt dat Warner de film twee volle maanden eerder uitbrengt in de Verenigde Staten. Namelijk op 26 maart.

In dat weekend is er nul competitie van andere films, dus de twee monsters krijgen meer dan genoeg publiek. Of dit ook betekent dat we de film eerder in Nederland te zien krijgen, hangt natuurlijk allemaal af van de coronamaatregelen die tegen die tijd gelden. Op 2 maart, als de huidige maatregelen 'eindigen', gaan de bioscopen bij ons in elk geval nog niet open... HBO Max hebben we daarnaast helaas nog niet.

Een epische cast
De uit de kluiten gewassen hagedis en gorilla worden in de film omringd door een geweldige cast die bestaat uit namen als Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong is het vierde deel in Warners 'Monsterverse', na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair