Marvel-film 'Eternals' pikt actie uit succesvolle film van Leonardo DiCaprio

Marvel-film 'Eternals' pikt actie uit succesvolle film van Leonardo DiCaprio

The Revenant diende als voorbeeld voor de Marvel-film Eternals

De Marvel-fans mogen van geluk spreken dat de coronacrisis niet uitbrak in het voorjaar van 2019, het jaar waarin Avengers: Endgame verscheen. Was dat gebeurt dan hadden heel wat fans op dit moment behoorlijk ongeduldig geweest.

Nu is het wachten op een reeks Marvel-films die aan het begin staan van een nieuw hoogtepunt. De film Eternals is de derde (oorspronkelijk tweede) in Phase 4 die waarschijnlijk redelijk op zichzelf staat met de introductie van het Multiverse.

Eternals leent actie van The Revenant
Nu blijkt dat regisseur Chloé Zhao (Nomadland) voor de actiescènes heeft gekeken naar een succesvolle film van Leonardo DiCaprio, namelijk The Revenant uit 2015. Voor die film won DiCaprio eindelijk een Oscar.

"Nou, er waren meerdere films voor Eternals. Ik moest er een paar openbaren vanwege de schaal van de film. Voor de actiescènes verwijs vooral naar The Revenant," vertelde Zhao aan The Playlist.

"The Revenant is een film waar ik zo van hou. En we hebben The Revenant heel vaak bekeken, elke keer als we actiescènes moesten opnemen, aangezien de meeste van die scènes op locatie zijn opgenomen. En ik hou ervan hoe meeslepend deze zijn en hoe je de spanning voelt. Het is absoluut een film die we nastreven. En Marvel steunde dat idee volledig."

Eternals staat op dit moment gepland voor november 2021. Daarvoor moeten Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair