Algemeen

Mila Kunis terug van weggeweest in Netflix-film 'Luckiest Girl Alive'

De actrice was de laatste jaren maar weinig te zien op het witte doek.

door Zilko Tarici om 07:52 in Algemeen
Mila Kunis, de actrice die we kennen van komische films als Bad Moms en Friends with Benefits, maar ook serieuzer werk als Black Swan en Jupiter Ascending, was de laatste jaren maar weinig te zien in films. Daar komt nu verandering in; Kunis heeft namelijk getekend voor de hoofdrol in Netflix-film Luckies Girl Alive.

Luckiest Girl Alive is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Jessica Knoll. De verfilming wordt gerealiseerd door Netflix, Made Up Stories en Picturestart.

Kunis zal in de film een redacteur van een New Yorks tijdschrift spelen. Haar personage heeft haar leven perfect onder controle, maar wordt bruut verstoord door de uitzending van een misdaad-documentaire die een tragische gebeurtenis uit haar tienerjaren terug in de publiciteit brengt

Kunis als producent
Niet alleen zal Kunis de hoofdrol spelen in het veelbelovende project, maar ze zal ook produceren via haar productiemaatschappij Orchard Farm Productions. Dit doet ze samen met Bruna Papandrea, Jeanne Snow, Erik Feig en Lucy Kitada.

Mike Barker regisseert de film, waarvan het script door auteur Knoll werd geschreven. Het is nog onduidelijk wanneer we de film op Netflix kunnen verwachten.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair